Badeværelser

AC's Murer Rep kan hjælpe dig med at få realiseret dine drømme om et nyt og lækkert badeværelse. Vi har mange års erfaring med badeværelser og kommer gerne med gode råd og vejledning, så du kan få realiseret din drøm om et nyt og lækkert badeværelse. Du er i trygge hænder, når du vælger AC's Murer Rep. 

 

Vi hjælper også gerne med reparationer på et eksisterende badeværelse. Det kunne være en revnet flise der skal udskiftes eller en fuge der er blevet træt. Det er de små ting der gør en forskel og kan få badeværelset til at se nyt ud igen, uden at det skal koste en formue.

 

Kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Facaderenovering

Trænger facaden på din ejendom til en opfriskning? Så kan AC's Murer Rep hjælpe. Vi udfører både sandblæsning og højtrykrensning af facaden. Det gør at facaden igen står som ny.

 

Det danske klima kan være hård mod murværket på facaden. Hvis du får renoveret facaden, bliver murværket igen styrket og du undgår at der kommer fugt, råd og svamp. Og hvis der først er kommet fugt i murværket kan det være svært og dyrt at komme med igen. Så det er en god ide med en facaderenovering i god tid. 

 

Kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Nybyg/Ombyg/Tilbyg

Står du med tanker om at bygge om, bygge til eller bygge noget helt nyt, så kan AC's Murer Rep. Det kan være at huset er blevet for småt eller at i ønkser at ændre på plantegningen.

 

Vi hjælper fra start til slut og har det samlet overblik over byggesagen. Det gør at det ikke bliver et uoverskueligt projekt for dig, når du skal igang med byggeprojektet. 

 

Kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Leveret af